Şehirden Kaçış

Isparta Bisiklet Festivali

Isparta Bisiklet Festivali, 2020 yılı içinde ikinci kez düzenlenecektir. Festivalin ana teması 2019 yılında olduğu gibi "doğa" olarak belirlenmiştir.

Isparta Bisiklet Festivali, 2020 yılı içinde ikinci kez düzenlenecektir. Festivalin ana teması 2019 yılında olduğu gibi “doğa” olarak belirlenmiştir. 

Festival; gülü, lokumu, lavantası ve el dokuma halısı ile tanınan Isparta ilinin en güzel ilçelerinden biri olan Eğirdir ilçesinden başlayarak muhteşem doğal güzellikteki rotaları kapsamaktadır. Köprülü Kanyon‘da yapılacak rafting ve kanyoning etkinliği ile unutulmaz anılar biriktirilecektir. Tazı kanyonu gezisi taçlandırılacak olan bisiklet festivali, 24-28 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Festival rotaları ve kamp alanları doğa ile iç içedir. Bilhassa kamp alanlarının doğa ile iç içe olması festivali diğer festivallerden ayırmaktadır. Taşımalı kamp sistemi ile her gün farklı bir güzelliğe sahip doğal ortamlarda güne merhaba denecektir. TİEBFest etkinlik organize ekibi oldukça genç ve dinamik üyelerden oluşmaktadır. “O sene bu sene” sloganı ile festival, katılacaklara macera dolu 5 gün vadetmektedir. 

Festival günlerine yüklenilen misyonlar, o güne has özelliklere sahip olacaktır. Katılımcılar pedal çevirdikçe o günün özelliğini daha iyi anlayacaklardır. Rotalar her türlü bisiklet çeşidine uygun olarak belirlenmiştir.

Isparta belediyesinin katkılarıyla organize edilen 2. Isparta bisiklet festivali 24-28 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. Festival kayıt tarihleri ve kayıt süreci işleyişi hakkındaki bilgiler aşağıda listelenmiştir.

  1. Ön kayıt başlama tarihi: 02 Mart 2020
  2. Festival ile ilgili detayların açıklanma tarihi: 05 Nisan 2020
  3. Kesin kayıt başlama tarihi: 06 Nisan 2020
  4. Kayıt kapanış tarihi: 05 Haziran 2020

Isparta Bisiklet Festivali için detayları öğrenmek için festivale ait web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TİEBFest

Isparta Bisiklet Festivali’yle ilgili yazımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak diğer bisiklet severlerin de bu etkinlikten haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Exit mobile version